Po què te vas?

Po que te vas, Saint James?Ja s’han acabat les festes, i ara ens envaïx una barreja de melancolia i neguit. Recordem els bons moments viscuts: sopars, disco-mòbils, entrades, dinars, esmorzars… i arriba el moment de fer balanç. A nivell personal ha sigut un dels millors Sant Jaume dels darrers anys, perquè en l’últim any he après a vore allò que ens envolta amb una altra mirada, i a gaudir més dels moments. El balanç  en números: 2906 fotos, 45 videos, uns 35 “xafons” ( 19 d’ells el dia de la Disco-Mòbil del Terra), i 12 litres de Sunny Delight consumits.

A tots aquells que heu eixit en les fotos.. gràcies.  A tots aquells que no heu eixit en los fotos…gràcies per no eixir. I sapieu que quan vullgueu eixir, la càmera vos espera amb els “flashos oberts” 😉

Tags: , ,

6 Responses to “Po què te vas?”

 1. Alicia says:

  clar ke a sigut el millor sant jaume, TINC DEPRESIO!!!!!!! s’han acabat!!!! aixo no pot ser, y mes mal em sap a mi ke era QUINTA!!!! ke visken els kintos 2007!!!!! ELS ULTIMS DE LA DECADA!!!!!

  PD: eixa miryyyyyyyyyy!!!!!! (la de la foto de dalt) jejeje WAPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

 2. VIVES says:

  MARE MEUA!!
  MIRIAM SEMPRE ESTAS EN TOTS ELS LLOCS,…JEEJE!!
  NO PATIU UN ANY PASSA VOLANT!! I ARA A PREPARAR LE FESTA PER Q L’ANY Q VE!! Q ESCLATE ONDARA!!!

  I VISQUEN ELS DISBAUXATS!!!

 3. Alicia says:

  percert, on estan el videos???????

 4. llaui says:

  jajajajaaaaajajajajaa….q cara d pànfilaaa!!!
  no pasa res!sant jaume l’any que ve!!!
  ON ESTAAA LA CONCIÈNCIAAAAA!!!!!LA CONCIÈNCIA ON ESTAAAAA!!!!

 5. miryam says:

  perfabor retireu eixa foto!!!!!!que depresió que tinc.no hi habia cap foto que puguera ixir mes aceptable’????Bueno aixo,que no passa res encara ens queden molt anys per disfrutar de les nostres festes..visca sant jaume!!!!!!i visca jo!

 6. Angela says:

  Mira si feia temps q no entrava asi, q ni tan sols avia vist a la miry! q fort!! jajaja si q s´en anat, si!! Et trobem a faltar wapeta!! molts bsts!!

Leave a Reply