Mig Any 2008 Que ve el bou?

Que ve el bou!!

Molta gent als Pubs.
Potser menys gent amb l’uniforme de la seua penya que altres anys .
Molta gent i fotos al Comambo. El Terra havia celebrat la festa del Mig Any el dia anterior, 25 de Gener(desconeguem la repercussió de la festa) i el dissabte la música estava centrada en el públic de “Cultura House”.
Pub l’Assut. Com a fet curiós destacar un exemple de canibalisme d’entrades per a la mateixa festa. Es venien entrades  dels Quintos 2008 i dels Disbauxats per a la mateixa festa.Ferotge competència.
Pel record quedarà la presència d’un bou mecànic “virtual” com a atracció destacada. Jo vaig anar i el bou no estava!! 😛 , ho puc assegurar.
Hi han dos versions de la història, una per aquells que encara no han perdut la ingenuïtat i una altra versió per als qui un dia descobriren que els Reis Mags no vivien molt lluny de sa casa.
Versió A. El  bou mecànic el van portar, però al baixar-lo del camió es va trencar la corda i va pegar a fugir. A hores d’ara encara està buscant-lo la Guàrdia Civil i els reporters de “España Directo”. 

Versió B. El bou mecànic mai va existir, es tractava d’una promesa ( i van (…) ), utilitzada com a element per a captar l’atenció dels clients.

Ja saps quina versió és la teua….?

Tags: , , , ,

One Response to “Mig Any 2008 Que ve el bou?”

  1. ondara 100% says:

    visca la puta mare q mos a fet collons!! EIXOS PREKINTOS 2008 ESTE SANT JAUME MOS MONTARAN LA FESTAAAAAA VISKAA SANT JAUMEEEEEEEE

Leave a Reply