Mig Any 2009: La resposta està en el vent (Blowin´in the wind).

Celebració del Mig Any SJ 200924 de Gener de 2009. Any I d.C. C.( després del Centre Comercial)
Arribava el Mig Any. Amb la incertesa prèvia de les dates: el dia 17 o el 24 de Gener? Normalment els pobles que celebren el Mig Any, utilitzen com a referència la data de la festa (Sant Jaume, 25 de Juliol) i compten 6 mesos. Enguany la data més pròxima al 25 de Gener,era el 24 de Gener, i per tant era lògic que fora el dia assenyalat per a celebrar el Mig Any. De vegades, i com “business is business” la data canvia, perquè algun dels pubs celebra una festa, i el Mig Any s’adapta a les necessitats del Pubs.

Era el primer any del centre comercial Portal de la Marina “Cabriolet” (descapotable, a causa del vent) i per a celebrar-ho al centre van decidir projectar la pel·lícula “Lo que el viento se llevó”. Conseqüència, el centre comercial tancat!! 24 de Gener, dissabte de rebaixes, per la vesprada i tancat? Que por!! Què seria de nosaltres ? No res, el mateix de sempre: Ens divertiríem igual que abans. No importa el lloc, importa la gent.
Potser el tancament va tindre efectes negatius en alguns de vosaltres: aquells que havíeu decidit comprar a última hora algun modelet, els qui havien kdat per fer el sopar del Mig Any al Mc Donalds ( es que sou romàntics 😛 ), però també efectes positius. Penseu en els treballadors de les tendes, membres de penyes, que de sobte, es van trobar amb un dissabte lliure, i damunt Mig Any !! quina festa per a ells.

Sopar. Amb El Micapà sopar al Bar Restaurant Plaça de Bous. Allí dins ens vam trobar amb els membres de la Vellea mos Akassa, el sopar conjunt Disbauxats – El Garbell, i amb la penya l’ Esgaratussà. Sopar amb caire festiu, una barreja d’un sopar d’empresa de Nadal, una festa d’aniversari, el cotilló de cap d’any, i un bateig, tot plegat. Un ambient heterogeni 😉
De la plaça de bous em quede amb l’homenatge al vodka blau que ens va acompanyar durant tot el sopar i post-sopar….fins que es van esgotar les existències.
Després al Co-Mambo, finalment Terra i Assut. >>Fotos
A l’Assut Festa dels Quintos 2009, amb promesa* de Disco-Mòbil. A la fi, i degut a la ciclogènesi explosiva  no es va poder fer.
El canvi climàtic ens acosta cada vegada més al clima tropical. Prompte la platja arribará a Ondara. :(

En els pròxims mesos, haurem de seguir la polèmica entre la penya “El Tango M’ apena” i la penya “Arròs i Canut”. Els primers han amenaçat amb envair el “garito” dels segons, però només hi ha un problema, els de la Penya Pladur, encara no tenen “garito”. L’ alcalde Ximo Ferrando ha demanat ajuda al nou messies, el president d’ Estats Units, Bac i rebac Obama. Només el temps dirà com acaba la cosa ( el “garito” i Obama).

És hora d’acomiadar-se, salutacions a tots els bloggers, fotologers, twitters, msngers, facebooks, myspaces, tuentis, geeks, m&m’s ( vaja este se m’ha colat)  ^_^
Un record especial a tots els estudiants, que degut als exàmens no van poder eixir el Mig Any: ànim, ja vos queda poc per acabar, febrer ja esta ahí. Després podreu venjar-vos, i recuperar el temps perdut, però sense abusar, val?

En la meua trajectòria vital recordaré el mig any 2009 com: allò que el vent s’endugué.
I què és allò que s’endugué?
Amic meu…la resposta està en el vent…

Tags: , , , ,

2 Responses to “Mig Any 2009: La resposta està en el vent (Blowin´in the wind).”

  1. jajajaj demasiado bueno tio, jajajajaja

  2. pre kinta 2009 says:

    mareeee……… este san jaime a sio lo mejorrrr!!!
    el año ke vienee loseraa toaviia maaas!!!
    viska sant jume!!!!!

    unaa prekinta 09

Leave a Reply